Shettisen Leonora är till salu

Vår shettis Skärgårdens Leonora (f -06) är till salu. Vi har haft henne i två år. En häst som gillar att bli ompysslad och tycker det rent allmänt är mycket intressant vad människor sysslar med. Hon har gått i vår flock med islandshästar och det har fungerat mycket bra. Inridning påbörjades förra sommaren, men tyvärr har tidsbrist gjort att vi inte kommit längre än så. Ingen rymmare. Aldrig haft fång. Leonora visades av sin förra ägare i februari 2009 och fick på sin första utställning 99787=40poäng
Leonora är efter Furunäs Fernando. Fernando har lämnat en godkänd son(Furunäs Jotex), 15 diplomston, ett ELIT-sto. Fernando vann stora hingstligan -02 och -04.
På utställning har fem av hans döttrar blivit BIS-vinnare. Fernando själv är visad på utställning med upp till 44poäng och har även blivit BIS-vinnare.
Leonoras mamma är Diplomstoet Ytterhalls Jasmin, som är efter ELIT-hingsten Watson v.Bunswaard och ELIT-stoet Ytterhalls Evita. Leonora blev Jasmins sista avkomma i Sverige då hon numera bor på Hesseldals stuteri i Danmark.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0